ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με αγορές άνω των 50€ δώρο τα μεταφορικά.

Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ Courier

Το κόστος αποστολής μέσω ΕΛΤΑ Courier είναι 3.00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για μικρά δέματα έως 2kg. Για κάθε έξτρα κιλό το κόστος αυξάνεται ανά 1€.

Σε περίπτωση αντικαταβολής η χρέωση είναι +2,00€.

Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας θα βρείτε στον λογαριασμό σας και μέσα στις λεπτομέρειες της αντίστοιχης παραγγελίας, τον αριθμό ανίχνευσης (tracking number) του πακέτου σας. Για να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας πατήστε εδώ.

ΕΓΓΥΗΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι ηλεκτρονικές μας συσκευές συνοδεύονται από εγγύηση 3 μηνών. Βασική προϋπόθεση να έχει κρατηθεί η αρχική συσκευασία (κουτί και περιτύλιγμα) και η απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση ελαττωματικου προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε αζημίως το προϊόν που αγοράσατε μέσα σε 14 ημέρες από την στιγμή που το παραλάβατε.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με την συσκευασία του (στην αρχική του κατάσταση) και την απόδειξη λιανικής πώλησης. Αφού λάβουμε το προϊόν και ισχύουν τα παραπάνω, θα παραλάβετε τα χρήματά σας μέσα σε 30 ημέρες.

Αν θέλετε μπορείτε στην επιστροφή του προϊόντος, να συμπεριλάβετε και ένα έγγραφο με τους λόγους για τους οποίους επιστρέφετε το προϊόν ώστε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Vape O'clock στο info@vapeoclock.gr και στο τηλέφωνο 24210 68140.